Сергій Лисицький привітав ДП “Олевське лісове господарство” з професійним святом

У третю неділю вересня в Україні традиційно відзначається День працівника лісу.

Тож, напередодні свята у Міському будинку культури відбувся захід, на який зібрались працівники ДП «Олевське лісове господарство».

Привітати колектив підприємства завітали голова громади Сергій Лисицький, секретар ради Сергій Мельник та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

 «Люди, які охороняють і відроджують ліс, роблять неоціненну роботу. Ви, як мудрі та дбайливі господарі, саджаєте нові ліси, бережете існуючі, мужньо протистоїте лісовим пожежам, велика подяка вам за цю нелегку працю. Бажаю і надалі працювати так злагоджено і ефективно, адже усі успіхи – заслуга саме спільної праці», – зазначив у своєму виступі Сергій Лисицький.

Окремих працівників підприємства міський голова нагородив подяками та грошовими преміями, а саме: майстра лісу Кам’янського лісництва Мидловця Віктора, старшого майстра лісу Юрівського лісництва Корнійчука Євгенія, завідуючого господарством Бухштаба Євгенія, робітницю на лісокультурних роботах Сновидовицького лісництва Коваль Аліну, водія автотранспортних засобів гаража Павлюка Віктора.

Привітав колег-лісівників з професійним святом директор підприємства Володимир Мазарчук та подякував за їх працю у лісовому господарстві. Відмітив керівник своїх працівників за сумлінну працю грамотами лісгоспу.

Привітали працівників галузі також голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк, його заступниця Лариса Хоречко та заступниця голови Коростенської районної ради Олена Харченко.

Щиро вітали лісівників їхні юні друзі та помічники – учнівське лісництво Олевської ЗОШ №3

Під час всього заходу присутнім дарували музичні та танцювальні вітання: інструментальний ансамбль «Фаворит», хореографічний зразковий колектив «Тіп-Топ», Артем Курбеко, Олена Бреслаш, вокальний ансамбль «Кумоньки» та вокальний ансамбль “Crescendo”.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту