Роман Світловський переможець у двох номінаціях обласного конкурсу туристичної фотографії

27 вересня у Житомирі відбувся вже третій Всеукраїнський культурно-мистецький фестиваль «ZT-EXPO 2021».

Культурно-мистецький та туристичний потенціал Олевщини на заході презентувала директор Олевського краєзнавчого музею Анна Вжесінська.

Протягом дня 15 громад області облаштовували власні експозиції виставки, проводили презентації своїх громад, регіональних туристичних маршрутів, розіграші сувенірів та безпрограшні лотереї. Також відбувся концерт за участю кращих представників сфери культури Житомирської області.

Під час заходу також відбулось нагородження переможців обласного конкурсу туристичної фотографії до Дня туризму.

На участь у фотоконкурсі цього року подали 126 робіт від 24 авторів.

Роботи змагались у 3-х основних номінаціях: “Туристичні магніти Житомирщини”, “Моя історія мандрів” та “Яскрава мить”. Також було представлено 3 спеціальні номінації: “Найбільша кількість фоторобіт”, “Цікавий ракурс” та “Унікальне фото”.

Олевчанин Роман Світловський став переможцем одразу у двох номінаціях: 

   І місце у номінації “Моя історія мандрів”

  ІІ місце у номінації “Туристичні магніти Житомирщини”.

Довідково. Перша Всеукраїнська туристична виставка та конференція «ZT-EXPO» успішно пройшла у місті Житомир в 2019 році. За її результатами було підписано Меморандум про співпрацю та створення єдиного туристичного маршруту Україною під назвою «Коло України».

У минулому році виставку перейменували у Всеукраїнський культурно-мистецький фестиваль «ZT-EXPO». Захід відвідали представники Державного агентства розвитку туризму України.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту