Освітян та бібліотекарів громади привітали з професійними святами

Наприкінці вересня свої професійні свята відзначають працівники позашкільних закладів (25 вересня), дитячих садочків (27 вересня – День дошкілля), бібліотекарі (30 вересня). День вчителя цього року святкуватимуть 3 жовтня. З цієї нагоди освітян та бібліотекарів Олевської ТГ привітали та відзначили грамотами і грошовими винагородами.

З огляду на карантинні обмеження захід пройшов скромно, без святкового концерту, але все ж ніхто не залишився без уваги, привітань та побажань від керівництва та колег.

Міський голова Сергій Лисицький нагородив грамотами міської ради більше 50 працівників освіти та бібліотек. Висловив слова вдячності за їх працю, талант виховувати і навчати дітей, якими пишається наша громада.

Зі святом присутніх також привітали заступник міського голови Юрій Данюк, заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц, голова районної профспілки працівників освіти і науки України Наталія Яценко, помічник народного депутата України Валерій Троян.

Власними нагородами освітян та бібліотекарів Олевщини відзначили Коростенська РДА, районна профспілка працівників освіти і науки України, народний депутат України Володимир Арешонков, відділ культури та туризму міської ради і профспілковий комітет працівників культури.

Більше фото на сторінці Олевської міської ради у мережі Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту