Привітання з нагоди Дня усиновлення

30 вересня, у День усиновлення, в Олевській територіальній громаді зустрілися з родинами, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Це свято, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною. Це свято людяності, милосердя, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

З цієї нагоди прийомних батьків та батьків-вихователів вітали подякою міської ради та вручали подарунки заступник міського голови Юрій Данюк, директор КУ «Центр соціальних служб» Олевської міської ради Світлана Орищук, її заступник, начальник відділу соціальної роботи Тетяна Помін та завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей Світлана Дворецька.

У нашій громаді є два дитячі будинки сімейного типу та вісім прийомних сімей. Це родини з Олевська, Ковалівки, Лопатич, Хмелівки, Тепениці, Болярки, Кишина та Зубкович.

Найпершою і «найстаршою» родиною на Олевщині, яка взяла на виховання дітей – це родина Ісупових із села Тепениця. За 20 років вони виховали 13 дітей і продовжують цю місію до сьогодні.

Хочеться щиро подякувати кожному з цих батьків за те, що колись, у певний момент свого життя вони здійснили цей крок – зробити щасливішими дітей, показати їм, що таке любов, дати віру в майбутнє. Зичимо їм не втрачати почуття важливості, значимості зробленого ними у житті.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту