Працівників соціальної сфери привітали з професійним святом

Щороку, в першу неділю листопада, своє професійне свято відзначають соціальні працівники. Це чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності як соціальний захист населення. В них щодня відчувають потребу широкі верстви населення це, насамперед, люди похилого віку, з інвалідністю, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї тощо.

Напередодні свята соціальних працівників громади вітав міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк. Міський голова висловив слова подяки за цю нелегку та важливу роботу, яка часто переповнена переживаннями та стресами, робить їх свідками складних життєвих ситуацій, але від їх підтримки та допомоги, часом, залежить дуже багато.

За сумлінну працю та відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків Сергій Іванович відзначив подяками міської ради і грошовими винагородами фахівця із соціальної роботи КУ «Центр соціальних служб» Дубровець К.М., спеціалістів відділу №4 (Олевськ) управління соціальної політики Коростенської РДА Козловець Т.Г. та Ганушевич Т.Б., соціального працівника КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Козловець В.І., вчителя-дефектолога Тимощук О.О. та вчителя-реабілітолога Овчар Я.А. комунальної установи «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю».

Приєдналася до привітання і заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко, яка нагородила подяками райдержадміністрації головного спеціаліста Горпинич З.М. та провідного спеціаліста Іопик В.А. відділу №4 (м.Олевськ) управління соціальної політики Коростенської РДА, соціальних робітників КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Туровську Т.Г. та Пономарьову М.Д.

Бажаємо всім працівникам соціальної сфери терпіння, витримки, здоров’я, нехай множаться добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять всім вам людську шану і повагу!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту