Рішення комісії з питань ТЕБ та НС: з 15 листопада продовжують роботу ДНЗ та 1-4 класи

Сьогодні, 12 листопада, відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської міської ТГ. Провів засідання міський голова Сергій Лисицький. На порядку денному розглянули 2 питання.
Першим присутні розглянули про стан захворюваності на COVID-19 населення (ситуація по навчальним закладам громади), вакцинація педагогічних працівників на території громади.
За інформацією генерального директора КНП «Олевський ЦПМД» Наталії Мельчинської кількість хворих на коронавірусну інфекцію продовжує зростати.
Станом на 11.11.2021 р. І дозою щеплено 9315 осіб, що складає 26,6 % жителів громади, ІІ дозами щеплено – 5357 осіб, що складає 15,3 %.
Станом на 11 листопада на амбулаторному лікуванні знаходиться 209 осіб хворих на COVID-19.
За словами головного лікаря КНП «Олевська ЦЛ» Олега Казюка станом на 12 листопада на лікуванні у медзакладі знаходиться 63 особи з підозрою та хворих на коронавірусну інфекцію, на кисневій підтримці знаходиться 4 пацієнти. Реанімаційне відділення повністю заповнене.
Рішенням комісії вирішено продовжити очну роботу дитячих садочків та 1-4 класів з 15 листопада.
5-11 класи залишаються на дистанційній формі навчання, а проведення очного навчання 5-11 класів, позакласних гуртків закладів музичної школи, ДЮСШ, ЦДЮТ можливе за наявності 100% вакцинації педагогічного персоналу двома дозами.

Протокол позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №30

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту