У міській раді відбулася зустріч підприємців-лісопереробників і керівників лісгоспів

Сьогодні, 11 січня, у великому залі засідань міської ради відбулося спільне зібрання керівництва громади на чолі з міським головою Сергієм Лисицьким, 45 підприємців-лісопереробників та директорів трьох лісгоспів: Олевського ЛГ, Білокоровицького ЛГ та лісгоспу АПК.

У своїх виступах підприємці, які займаються лісопереробним бізнесом говорили про труднощі участі в аукціонах для купівлі сировини, завищені ціни та, як наслідок, низьке працевлаштування робітників і сплата податків.

Варто зазначити, що станом на 2021 рік в громаді працювало близько 80 ФОП і ТОВ, які займаються деревообробкою і лісопереробкою в громаді та разом сплатили приблизно 8 мільйонів податків.

Керівники лісгоспів відповіли на питання підприємців, обговорили проблемні питання та зазначили, що готові до співпраці виключно в межах законодавства.

Міський голова Сергій Лисицький залишився задоволений форматом зустрічі та зазначив, що міська рада зацікавлена, щоб люди були офіційно працевлаштовані, а податки наповнювали бюджет громади. Він готовий сприяти їх зверненням, адже розуміє важливість питання.


 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту