Рішення комісії з питань ТЕБ та НС: учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання

Сьогодні, 24 січня відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Олевської міської територіальної громади, яке провів міський голова Сергій Лисицький.

На порядку денному розглядалось одне питання, про вжиття додаткових заходів запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 у зв’язку з ситуацією, яка склалася на території Олевської громади.

Генеральний директор КНП «Олевський ЦПМД» Наталія Мельчинська розповіла про ситуацію у громаді із захворюваністю на Covid-19. Так, за її словами захворюваність на коронавірусну інфекцію останнім тижнем стрімко зростає. Станом на 21 січня на амбулаторному лікуванні знаходиться 129 осіб хворих на COVID-19.

Станом на 24 січня у КНП «Олевська ЦЛ» на стаціонарному лікуванні знаходиться 44 хворих та з підозрою, з них: 38 – COVID-19; 6-підозра;17 – на кисневій підтримці; 3 дітей з коронавірусною інфекцією, 4 особи в реанімаційному відділенні.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Валерій Левченко також проінформував присутніх про стан захворюваності серед школярів та педагогічного персоналу у навчальних закладах.

Начальник Олевського управління Головного управління Держпродспоживслужби Людмила Козловець доповіла про те, що фахівцями управління проведено 37 комісійних перевірок, за результатами яких було складено 6 протоколів.

Завідувач Олевського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Андрій Мілянович зазначив, що протягом минулого тижня спостерігається значне збільшення хворих на COVID-19. Також зазначив, що поки в громаді новий штам коронавірусної інфекції «Омікрон» лаборатного не був підтверджений.

З урахуванням всіх пропозицій та зауважень комісія прийняла рішення: перевести учнів 5-11 класів на дистанційну форму навчання з 25 січня по 4 лютого; тимчасово призупинити виховний процес у Кишинському ДНЗ; тимчасово обмежити прийом громадян в Олевській міській раді та ЦНАП.

Протокол №1 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської міської територіальної громади

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту