Актуально. Гміна Тошек щодо допомоги жителям Олевської ТГ

Сьогодні, 16 березня, до міської ради надійшов лист-звернення від польського міста-побратима Тошек. Вони допомагають українцям, яким вже надали прихисток та готові допомагати, що в їх силах та можливостях.

Далі дослівно. «На даний час вільні приватні гостьові кімнати, які мешканці Тошека та навколишніх населених пунктів пропонували гостям із України вичерпані. Відсутні вільні місця для поселення у сім’ях…».

Заодно у цьому листі повідомлено, що влада гміни підготувала «групове житло для біженців з України у комунальних будівлях, таких як: сторожова вежа Добровольчої пожежної охорони, сільські клуби, зали у спортивних клубах тощо. Це великі приміщення, які вміщують від 10 до 35 розкладних ліжок з базовим оснащенням, є кухня, санвузол, забезпечення триразовим харчуванням».

На даний час є 50 таких місць, йдеться у листі.

Якщо серед жителів громади хтось виявить бажання скористатись пропозицією, потрібно ОБОВ’ЯЗКОВО звернутись до Олевської міської ради для формування офіційного звернення (це обов’язкова умова польської сторони).

Просимо віднестися з розумінням, міська рада не має можливості здійснювати вивезення жителів громади громадським транспортом.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту