Поліція продовжує боротьбу з пунктами самогоноваріння, а ДСНС просить не палити суху траву

Начальник Олевського відділення поліції Ігор Григоришин зазначив, що всі незнайомі особи, які приїжджають до Олевської ТГ проходять перевірку. Інформація була озвучена на засіданні виконавчого комітету, яке відбулось 18 березня.

Окремо зазначив про роботу блокпостів та їх оптимізацію в майбутньому. Вчергове зазначив, що транспорт нетверезого водія одразу буде вилучено на армію. Вже були такі факти.

За його словами, найболючішим питанням залишається самогоноваріння. Деякі пункти продажу було викрито, про інші просять повідомляти до поліції.

«Сталося 12 пожеж в екосистемах через людський фактор. Вже 3 добу рятувальники гасять займання торфу поблизу села Рудня-Озерянська. Залучено 5 рятувальних автомобілів та 20 чоловік особового складу з 4 пожежно-рятувальних частин. Також, 14 березня в селі Кишин одна з мешканок при випалюванні сухої трави на подвір’ї ледь не спалила свій будинок», – зазначив Михайло Павлишин, головний інспектор Олевського районного сектору Управління ДСНС України у Житомирській області.

Міський голова Сергій Лисицький наголосив старостам, що дану інформацію потрібно донести до кожного жителя , щоб вони розуміли всю серйозність наслідків.

Заодно додав, що з 4 березня значно посилено відповідальність за випалювання сухої трави, очерету, листя, від 1530 грн до 153 тисяч, а також особи можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності з позбавленням волі.

1 коментар

  • Проводите перевірки-це добре, та потрібно якісні. На жаль, не можу назвати точне місце, але жителі села Кам’янка (ті,хто “слабенькі” на витримку без алкоголю та інші) продовжують його купувати в магазинах, як в селі, так і в Олевську. Прохання, по можливості, відреагувати.
    ДЯКУЮ. МИРНОГО НЕБА! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту