Про допомогу внутрішньо переміщеним особам

Станом на 23 березня число внутрішньо переміщених осіб в Олевській ТГ становить 506. Громадяни, які прибувають в Олевськ проходять реєстрацію в ЦНАПі, якщо приїжджають в село, то реєструються у старости.

Допомога розподіляється, виходячи із потреби людини, із наявного гуманітарного вантажу, який прибув до Олевська.

 Продукти харчування та засоби гігієни видаються відділом освіти, молоді та спорту міської ради. Так, допомогти вдалося 172 дорослим, 95 дітям із 70 родин.

Дитяче харчування, засоби дитячої гігієни та одяг і взуття (дитячий і дорослий) видають у приміщенні колишньої РДА спеціалісти Служби у справах дітей. На одяг і взуття обмежень не має. Станом на 22 березня допомогу отримали 266 дітей із 191 родини.

Також гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни надавали військовим, продукти харчування – теробороні.

Весь медичний вантаж після отримання віддали на нашу лікарню та Центр первинної медичної допомоги.

Гуманітарний вантаж надходив до Олевська протягом березня, його кількість та вміст відрізнялися між собою. Хочеться зазначити, що людям видають гуманітарну допомогу, яка є в наявності та яку передали громаді. Вся гуманітарна допомога, окрім польської від Тошека та від ТОВ “РАЙТ СОЛЮШЕН”, надходила до Олевська за сприяння і домовленостей міського голови Сергія Івановича, який просив підтримати громаду.  Заодно допомагали і продовжують допомагати небайдужі люди, підприємці.

Всі, хто має бажання може прийти і подивитись як видається допомога.

Приблизний набір, який видають для дітей

Пункт видачі одягу та взуття для дорослих і дітей

Діти можуть обрати іграшки за бажанням

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту