До Олевська прибула гуманітарна допомога для лікарні та дітей

 

Завдяки налагодженій, тісній взаємодії  та співпраці з міською радою до Олевська прибула гуманітарна допомога для лікарні та дітей, яку доставили в Олевськ голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко та представник гуманітарного штабу при Житомирській ОВА Олег Рябой. 

31 березня вони організували та привезли допомогу від міжнародної благодійної організації Юнісеф (організація є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей), яка прибуває в Україну за сприяння представника торгово-промислової палати м.Київ Володимира Коляденка.

Нашій лікарні передали генератор, медичне обладнання для пологового відділення, медикаменти, ковдри, два функціональних ліжка.

Для дітей внутрішньо переміщених осіб надали 12 наборів одягу, засоби гігієни, дитяче харчування, дитячі засоби гігієни. Також доставили 22 спеціальних набори «Юнісеф» для перебування в укриттях жінок з дітьми (жіноча гігієна, таблетки для знезараження води, мило, ліхтарик, білизна, відро, тара для води, інше).

Як бачимо співпраця дає свої результати, завдяки чому міська рада має чим допомогти внутрішньо переміщеним особам та лікарні.

Міський голова Сергій Лисицький щиро подякував організації Юнісеф, Володимиру Коляденку, керівнику області та представнику гумштабу за співпрацю, підтримку і небайдужість.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту