Привітали з Великоднем

Великдень – світле свято, яке символізує перемогу добра над злом, життя над смертю, спонукає нас вкотре замислитися над вічними цінностями християнської моралі. Кожен у ці пасхальні дні має відчути підтримку від тих, хто поряд, наповнити серця радістю і надією на краще.

Навіть, в ці складні часи, вирішили не залишати без уваги підопічних Кишинського стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

З привітаннями до центру завітали заступник міського голови Юрій Данюк та заступниця голови Коростенської РДА Лариса Хоречко.

«Нехай частинка тієї радості, яку несе Воскресіння Христове, залишиться з вами на весь рік і підтримує в різних життєвих ситуаціях! Миру, міцного здоров’я, хорошого настрою, затишку! Щиро вітаю вас з Великоднем!» – звернувся до підопічних заступник міського голови Юрій Данюк.

У кожної людини, що опинилася у відділені своя історія, сумна і непроста. Але сьогодні вони, хоча б на кілька хвилин, змогли забути про свої біди та хвороби і просто порадіти увазі керівництва громади, їх привітанням та подарункам.

Велика вдячність за великодні паски Гергало Людмилі Василівні (ОРС). 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту