Шановні жителі м. Олевськ, укладання договору на вивіз твердих побутових відходів є обов’язковим!

Чистота – чи не найголовніший атрибут затишного й комфортного проживання жителів громади.

За інформацією КП “Олевськ-Комунальник” у нашій громаді є мешканці, які категорично відмовляються від укладання договору на вивіз сміття, мотивуючи тим, що у них воно відсутнє. В той час, ми постійно спостерігаємо картину «процвітання» стихійних сміттєзвалищ у лісосмугах, ярах, лісах.

Згідно з ч.1 ст.25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку.

КП “Олевськ-Комунальник” є уповноваженим підприємством для укладання з юридичними та фізичними особами на території Олевської територіальної громади договорів на збирання та вивезення твердих побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами.

При виявленні фактів порушення Правил благоустрою уповноважені на те органи мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративне правопорушення.

Згідно зі ст. 152 Кодексу України «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Тому, адміністрація комунального підприємства попереджає громадян, фізичних осіб підприємців, юридичних осіб Олевської територіальної громади щодо необхідності до першого червня поточного року укласти договір із комунальним підприємством на вивіз та розміщення сміття. У разі відхилень, до порушників будуть застосовуватись грошові стягнення, передбачені Законодавством України.

Для заключення договорів по вивезенню ТПВ та сплати за сміття просимо звертатися до Олевської міської ради за адресою: вул. Свято-Миколаївська, 4, економічний відділ.

За інформацією щодо сплати за вивезення ТПВ дзвонити за телефоном – 096-326-27-44

За інформацією щодо вивезення ТПВ звертатись за телефоном – 097 717 32 48

КП «Олевськ-Комунальник» Олевської міської ради

Код ЄДРПОУ: 25304758

р/р: UA593052990000026000006408029

в АТ КБ «ПриватБанк» МФО 305299

Договір про надання послуг з вивезення побутових відходів для фізичних осіб

Договір про надання послуг з вивезення побутових відходів для юридичних осіб

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту