Допомога ЗСУ

Олевським відділом Коростенської окружної прокуратури з початку повномасштабного військового вторгнення  РФ на територію України вжито реальних заходів, спрямованих на підтримання  Збройних Сил України.

Протягом березня-травня поточного року вжито  заходів щодо передачі майна, вилученого у ході досудового розслідування кримінальних проваджень, яке визнано речовими доказами та арештовано судом.

Так, за наказом начальника Коростенської військової адміністрації вилучено та передано для потреб Збройних Сил України та територіальної оборони  Житомирської області майно на яке ухвалами слідчого судді накладено арешт згідно ст. 170 КПК України у кримінальному провадженні, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 199, ч. 3 ст. 204 КК України, що розслідується слідчими СВ відділення поліції №2 Коростенського районного управління поліції  Головного Управління Національної поліції в Житомирській області у кількості 15 458 пачок цигарок.

Крім того, за результатами розгляду поданого клопотання Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури щодо передачі на потребу ЗСУ, вилученого майна, лісопродукції, законного володільця якого не встановлено, ухвалою Олевського районного суду Житомирської області передано у власність держави, в особі ЗСУ, на потреби військових понад 10 м.куб деревини (дубові колоди) у кримінальному провадженні за ст. 246 КК України щодо незаконної порубки, перевезення, зберігання та збуту лісу.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту