Вчинення умисного вбивства – обвинувальний акт скеровано до суду!

В травні місяці поточного року прокурорами Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням по ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Слідчими органами Коростенського районного управління поліції установлено, що вбивство, вчинене на території Коростенського району в березні 2022 року, відбулося з побутових причин, в стані алкогольного сп’яніння.
Так, 30-річний житель Олевської ОТГ, на початку березня місяця цього року, в обідню пору, перебуваючи в будинку за місцем свого постійного проживання, розпиваючи спиртні напої разом зі своїм знайомим, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин штовхнув руками його, від чого останній впав на землю, після чого побив його ногами.
Продовжуючи свої дії, зловмисник взяв у кухні сокиру та наніс її обухом знайомому біля трьох ударів в область голови, в результаті чого заподіяв тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого.
Після цього обвинувачений залишив вбитого у власному будинку та пішов в напрямку лісового масиву, де перебував до вечірньої пори. Не вигадавши нічого оригінальнішого, з метою приховування особливо тяжкого злочину, молодик вже у вечірній час повернувся до будинку, злив з бензопили бензин, розлив його по дерев’яній підлозі в кімнаті кухні, де і
знаходився труп вбитого та здійснив підпал власного будинку.
Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст. 396 (приховування особливо тяжкого злочину) КК України Олевським відділом Коростенської окружної прокуратури наприкінці травня скеровано на розгляд до Олевського районного суду Житомирської області.

Прокурор
Олевського відділу
Коростенської окружної прокуратури Віктор ГОРПИНІЧ

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту