Про присвоєння почесного звання “Мати-героїня” та інші питання виконавчого комітету

Сьогодні, 1 липня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Сергій Лисицький.

Перед початком засідання Сергій Лисицький привітав квітами старосту села Сущани Тетяну Ковальчук з Днем народження.

Загалом під час засідання було розглянуто 16 питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. Допомога надається 96 жителям. Загальна сума виділених коштів становить 97 000 грн.

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Майдан, 1986 р. н., яка народила одинадцять та належним чином виховала п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Члени виконкому розглянули та прийняли рішення що стосувались соціальних питань, а саме про надання дозволу на вчинення правочину від імені малолітньої дитини.

Також виконавчий комітет погодив рішення про взяття на квартирний облік 2-х громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Розглядалось також питання про зрізання аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на зрізання 1 берези, 1 клена, 2 акації в м. Олевськ. Зрізані аварійні дерева  будуть оприбутковуватися, як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради.

Крім цього, були розглянуті інші питання: про затвердження розпоряджень міського голови, про зняття осіб, які перебувають на квартирному обліку, про укладення договору найму соціального житла, про  зміну та присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна та інші.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту