Інформація Олевського відділу окружної прокуратури

За принципової позиції прокурорів Олевського відділу Коростенської окружної прокуратури судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою підозрюваному 47 річному жителю м. Олевськ Коростенського району (Олевської ТГ) та ув’язнено в місця позбавлення волі.

Так, 06.08.2022 близько  21 години 30 хвилин, знаходичись в будинку за місцем свого проживання за адресою: вул. Свято Миколаївська, 7/3, в м. Олевськ, Коростенського району (Олевської ОТГ), Житомирської області  разом зі своєю дружиною, чоловік, на ґрунті ревнощів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в кімнаті кухні будинку зі значною фізичною силою наніс понад 15 ударів ногами та руками в область спини, голови дружини,  спричинивши останній тілесні ушкодження у вигляді набряку дислокації головного мозку, крововиливів над та під оболонки головного мозку, закрито-внутрішньої черепної травми, що спричинили смерть потерпілої.

Даного чоловіка органом досудового розслідування затримано, його дії кваліфіковано за ч.2 ст. 121 КК України та повідомлено про підозру, відповідно направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За скоєне тяжке кримінальне правопорушення Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту