Призначено нового начальника відділу культури та туризму Олевської міської ради

Сьогодні, 2 вересня, міський голова Сергій Лисицький разом із заступником Юрієм Данюком та керуючим справами виконавчим комітетом Володимиром Дворецьким представили колективу нову начальницю відділу культури та туризму Олевської міської ради.

На початку зустрічі Сергій Лисицький подякував попередній керівниці Відділу Ірині Кльоц за вагомий внесок у розвиток культури Олевщини та пророблену, не легку, роботу на посаді начальника.

Згідно розпорядження міського голови новим начальником відділу культури та туризму Олевської міської ради стала Вжесінська Анна Олександрівна. Працювати Анна Олександрівна буде на даній посаді на умовах строкового трудового договору на період дії воєнного стану, до призначення начальника відділу культури та туризму Олевської міської ради за результатами конкурсного відбору.

Зазначимо, що раніше Анна Вжесінська працювала на посаді директора Олевського краєзнавчого музею. Також вона є депутаткою міської ради.

 «Упевнений, що на керівній посаді Анна Олександрівна проявить себе з найкращої сторони як дієвий лідер, виправдає всі сподівання, а завдяки своїм відмінним творчим якостям забезпечить розвиток і процвітання культурної сфери Олевської громади», – зазначив Сергій Лисицький.

Анна Вжесінська подякувала за довіру та зазначила, що обіймаючи цю посаду, зробить все можливе для розвитку культурної сфери Олевщини.

Нову керівницю колеги також привітали квітами та побажали успіхів на новій посаді, здійснення нових планів та звершень.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту