В Олевську відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ

Так, вчора, у День батька, в центрі міста, відбувся благодійний захід на якому збирали кошти на потреби Збройних Сил України.

Організували це дійство відділ культури та туризму Олевсьокї міської ради.

Під час заходу лунали відомі українські пісні та вірші від учасників художньої самодіяльності Будинку культури та викладачів і учнів музичної школи.

Також до заходу долучилися Олевський ЦДЮТ та Олевський міжрайонний відділ ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», а також учень Олевського ліцею №1 Андрій Мальцев, які продавали різні смаколики, власноруч виготовлені вироби з бісеру, фетру, картини на холсті та інше.

 А найголовніше, разом вдалося зібрати разом 9556 грн. Кошти передали в міську раду, їх додадуть до суми, яку наразі збирають на автомобіль для наших військовослужбовців.

“Подібні заходи гуртують людей та демонструють те, що нас не здолати і перемога обов’язково буде за нами”, – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Зазначимо, що на цьому благодійні акції в громаді не завершуються. Організатори зазначили, що такі заходи будуть проводити ще.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту