Прийомних батьків та батьків-вихователів привітали з Днем усиновлення

В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення.

Усиновлення — це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями і дитини і дорослого.

Наразі в Олевській громаді функціонує 3 дитячі будинки сімейного типу, де виховується 13 діток та 7 прийомних сімей, в яких виховують 10 діток.

З нагоди свята заступник міського голови Юрій Данюк разом з начальником Служби у справах дітей Наталією Скумін та завідувачкою сектору опіки та піклування Служби у справах дітей Світланою Дворецькою вітали прийомні родини Олевщини зі святом.

Всі родини, які вони відвідали отримали подяки та подарунки від Олевської міської ради.

Під час візиту сім’ї з радістю зустрічали гостей та з гордістю ділилися досягненнями їх діток.

Дякуємо працівникам Служби у справах дітей, які своєю щоденною працею допомагають створювати родини, де діти відчувають себе щасливішими!

Сподіваємося, що з кожним роком кількість родин, які приймуть до себе дітей, буде лише збільшуватися, а кількість дітей-сиріт, дітей позбалених батьківського піклування – зменшуватися.

Зазначимо, що процедура усиновлення дітей в Україні не призупинена на час дії воєнного стану. Не існує спрощеної або пришвидшеної процедури усиновлення дітей під час війни. Усиновлення здійснюється на загальних підставах з урахуванням норм чинного  законодавства.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту