42 питання розглянуто під час чергової XXIV сесії Олевської міської ради VIII скликання

Сьогодні, 6 жовтня, відбулось чергове засідання сесії Олевської міської ради. Пленарне засідання проводив міський голова Сергій Лисицький.

Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Далі перейшли до порядку денного, на якому було розглянуто 42 питання.

Під час сесії депутати прийняли рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Допомога надається чотирьом громадянам. Загальна сума виділених коштів становить 40 000 грн.

Підтримали депутати також рішення про дострокове припинення повноважень старости Хочинського старостинськго округу Анатолія Хомутовського. Обов’язки тепер тимчасово будуть покладені на старосту Юрівського старостинського округу Ігоря Талаха.

Одноголосно було підтримано рішення про запровадження освітнього процесу на період дії воєнного стану ЦРД №1 «Зірочка» на базі ЦРД №3 «Золотий ключик».

Затвердили депутати рішення про реорганізацію Хмелівської ЗОШ І ст., Будківської ЗОШ І ст., Андріївської ЗОШ І ст. шляхом приєднання до Олевського ліцею №3 та  Забороченської ЗОШ І ст. – до Кишинського ліцею.

Підтримали на засіданні депутати також внесення змін до:

  • «Програми соціально-економічного розвитку Олевської міської територіальної громади на 2022 рік» ;
  • «Програми соціального захисту населення Олевської міської ради на 2021-2025 роки»;
  • Програми «Призовна дільниця» на 2022-2025 рік.

Обговорили та підтримали присутні рішення про надання дозволу на розміщення та доступ до телекомунікаційного обладнання ТОВ «АЙЕСПІ ЕНЕРДЖІ». Дозвіл на розміщення надається:  у частині приміщення нежитлової адмінбудівлі в с. Кишин; у частині приміщення нежитлової будівлі Будинку культури с. Тепениця та в частині приміщення нежитлової будівлі Будинку культури с. Покровське. Термін розміщення 35 місяців, з платою за доступ 350 грн у місяць.

Наостанок було розглянуто та прийнято відповідні рішення щодо земельних питань.

Крім цього  депутати міської ради розглянули та підтримали рішення: про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2022 рік, про затвердження Положення про Поясківську гімназію – філію опорного навчального закладу біотехнологічний ліцей «Радовель», про затвердження Статуту КНП «Олевська ЦЛ» у новій редакції, про внесення доповнень до Переліку та обсягів закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану та інші.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту