Шкільні набори для дітей-переселенців, що навчаються в Олевській громаді

Дітки, які через агресію рф були вимушені покинути свій дім та наразі проживають та ходять до школи в Олевській громаді, отримали подарунки. Це стало можливим за сприяння голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка, ініціативи представника гумштабу при Житомирській ОДА Олегу Рябому, благодійному фонду «Житомирський Пласт-Полісся» та ТОВ «ПРАЙМ БЕРРІ».

Загалом допомогу отримала 41 дитина, що належить до категорії ВПО та вже подали документи до навчального закладу громади до початку навчального року. Двадцять учнів початкової школи отримали рюкзаки, пенали, зошити, пластилін, альбоми для малювання, кольоровий папір та інше канцелярське приладдя. Двадцять один учень 5-11 класів також отримали великі набори шкільного приладдя. Варто зазначити, що кількість переселенців в громаді продовжує збільшуватись і дітки починають ходити до навчального закладу і після початку навчального року. Тому важливо не бути осторонь та продовжувати допомагати.

Директорам закладів, де навчається найбільше дітей, які переїхали через війну до Олевщини, пакунки особисто передав представник гумштабу при Житомирській ОДА Олег Рябой. Він додав: «Ми і надалі будемо будемо шукати можливості допомагати для того, щоб громада розвивалась. Звичайно, я хотів би подякувати своїм колегам, вчителям, які у важкий час приділяють таку увагу дітям, ви насправді робите величезну роботу, тому ми з вами».

Міський голова Сергій Лисицький виразив свою повагу та вдячність за надані подарунки, а також вручив лист-подяку за постійну підтримку та неодноразову допомогу.

Заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Віра Ковальчук вручила Олегу Івановичу картину, намальовану вихованцями Олевського ЦДЮТ. Міський голова додав: «Ми завжди вдячні, наша громада буде завжди пам’ятати те що ви зробили і продовжуєте робити для нас. І повірте, в цій картині не тільки зображено букет, тут дитячі душі, тут їх тепло, тут їх любов, тут їх бажання перемоги».

На заході також були присутні секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, директори Олевських ліцеїв №1 та №3, Кишинського та Лопатицького ліцеїв, Стовпинської гімназії.

Пізніше на захід завітали також учні Лопатицького ліцею та передали міському голові кошти, зібрані для ЗСУ.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту