В Олевську відзначили День захисників та захисниць України

Сьогодні в Україні відзначають День захисників та захисниць України. З цієї нагоди в Олевську відбувся урочистий захід, сповнений вітаннями, музичними та танцювальними номерами, втім, і нотами скорботи, адже, нажаль, не всі змогли дожити до цього дня. Наші захисники і захисниці боронять Україну від російського агресора, інколи ціною власного життя, звільняють від окупанта рідні землі.

Міський голова Сергій Лисицький, вітаючи присутніх захисників, подякував їм за сумлінне виконання службових обов’язків, за мужність та відвагу, оборону державних кордонів України та захист її суверенітету.

Він прокоментував: «Ви – наші справжні Герої. Сьогодні українські захисники та захисниці, здійснюють подвиг і кожен день, ризикуючи власним життям, боронять наші землі, нашу волю і незалежність».

Міський голова Сергій Лисицький вручив лист-подяку командувачу ОУ «Волинь», генерал-майору Василю Осипчуку за вагомий внесок у справу зміцнення територіальної цілісності України. А також вручив картину, намальовану вихованкою Олевського ЦДЮТ.

Подяки від Олевської міської ради отримали 79 наших захисників. Деякі з них не змогли особисто бути присутніми, так як боронять нашу країну від агресора, тож нагороди отримали їх рідні.

Також під час урочистостей командувач ОУ «Волинь», генерал-майор Василь Осипчук, командир військової частини А7306, підполковник Олег Климчук, помічник народного депутата Володимира Арешонкова Валерій Троян, депутат Житомирської облради Олег Казюк нагородили почесними відзнаками присутніх захисників та захисниць.

Почесну відзнаку отримала також Олевська міська рада.

Музичні та хореографічні вітання були представлені місцевими колективами та виконавцями Олевського міського будинку культури, Олевського ЦДЮТ та музичної школи.

Вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України. Дякуємо всім і кожному, хто нині несе військову службу в зоні бойових дій за незламну силу волі та героїзм.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту