«Укренерго» наголошує в необхідності терміново зменшити споживання електроенергії

«Укренерго» звертається до мешканців Житомирської , Київської, Чернігівської, Черкаської областей та Києва терміново зменшити споживання електроенергії! Це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

«В центральних областях України швидко збільшується рівень споживання електроенергії. Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в цьому регіоні», – йдеться в повідомленні.

Олевська міська рада звертається до всіх мешканців та підприємців громади терміново зменшити використання електроенергії. Для цього слід максимально скоротити використання потужних електроприладів: прасок, бойлерів, обігрівачів, пральних та посудомийних машин, електрочайників та іншої побутової техніки.

Звертаємось також до представників бізнесу та підприємців –  не використовуйте ілюмінацію на вітринах та рекламних вивісках.

Зі свого боку ми скоротили використання електроенергії для вуличного освітлення, так само як це відбувається у переважній більшості міст України.

Незважаючи на те, що ворог атакує українські енергомережі з перших днів війни, для наших громадян енергетична криза стала помітною лише зараз, після майже восьми місяців війни та безпрецедентного посилення ракетних обстрілів магістральної інфраструктури напередодні зими. Однак все одно українська енергосистема є цілісною і буде залишатися такою. Тож гуртуймося задля допомоги один одному та нашій країні.

Нагадуємо, Житомиробленерго повідомляє, що дізнатиcя про відключення електроенергії можливо, перейшовши до особистого кабінету на їхньому сайті за посиланням: https://www.ztoe.com.ua/unhooking.php

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту