На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули 16 питань

28 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. Провів засідання міський голова Сергій Лисицький. На порядку денному розглянули 16 питань.

Перед початком засідання міський голова Сергій Лисицький привітав члена виконавчого комітету, старосту села Копище Михайла Михальця, який в цей день відзначає свій день народження.

Традиційно одне з перших розглянутих питань – надання одноразової матеріальної допомоги. Більшість жителів звертаються за допомогою на лікування,  крім того є звернення на ліквідацію наслідків пожежі, поховання. Загальна сума виділених коштів – 29 тисяч гривень.

Також члени виконкому розглянули лист головного лікаря Олевської ЦЛ з проханням внести зміни у додаток раніше прийнятого рішення, а саме: включити до переліку платних послуг лікарні:

  • послугу по наданню внутрішньовенних ін’єкцій для амбулаторних хворих – 80,00 грн.
  • послугу по наданню внутрішньо м’язових ін’єкцій для амбулаторних хворих – 40,00 грн.

Було прийнято рішення про закріплення прилеглих територій за підприємствами, установами, організаціями, суб’єктами підприємницької діяльності, власниками тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності для їх утримання, благоустрою та санітарної очистки.

Тож, згідно Правил благоустрою території населених пунктів громади, керівники підприємств зобов’язуються здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, а саме:

  • забезпечення постійного прибирання сміття, побутових відходів, бруду, опалого листя, снігу.
  • укласти договори з надавачем послуг з вивезення побутових відходів, визначених міською радою на конкурсних засадах.

Також були розглянуті питання: про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов, продовження терміну дії паспортів прив’язки тимчасових споруд та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту