Завдяки нашим захисникам та захисницям сьогодні ми можемо жити у вільній країні, – Арсеній Пушкаренко під час візиту до Олевська

Під час візиту Естонської делегації, до Олевська також завітав народний депутат України Арсеній Пушкаренко, щоб привітати захисників і захисниць, які щоденно боронять кордони нашої країни та ризикують своїм життям заради збереження інших.

Хоча свято вже минуло, відзначати кропітку працю цих чоловіків та жінок ніколи не пізно, тому народний депутат вручив захисникам та захисницям подяки та годинники Верховної Ради України.

«Завдяки нашим захисникам та захисницям сьогодні ми можемо жити у вільній країні. Зараз ніхто не має сумнівів щодо Перемоги України – це лише питання часу. Так, попереду ще непрості випробування, але з нами – весь світ! І це важливо», – зазначив Арсеній Пушкаренко.

Міський голова Сергій Лисицький також побажав захисникам та захисницям міцного здоров’я, добра й злагоди у рідних домівках, добробуту та процвітання, незламного духу та непохитної віри у нашу перемогу.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту