10 тисяч гривень для ЗСУ зібрали на новорічному благодійному ярмарку в Лопатицькому ліцеї

Новорічні свята – це завжди час для світлих та щирих вчинків. В очікуванні дива та здійснення мрій кожен прагне поділитися своїм теплом та розділити надію на світле майбутнє з оточуючими.

Спільно загадавши бажання скорішої перемоги та звільнення українських земель, учні та працівники Лопатицького ліцею організували благодійний передноворічний захід.

Ярмарок дивував своєю різноманітністю та індивідуальним оздобленням: домашня випічка, різні смаколики, власноруч виготовлені прикраси та вироби. Благодійний захід був обрамлений майстерно підготовленою новорічною виставою.

Зусиллями дітей, батьків та працівників ліцею загалом було зібрано 10 000 гривень для Збройних Сил України. До цього також долучилися місцеві спонсори солодощів – Максим Мельник та Іван Дубик.

Передати кошти для ЗСУ до Олевської міської ради приїхали учасники ярмарки, діти, чиї батьки наразі захищають Україну на передовій та директорка ліцею Оксана Сичова. З ними зустрілися міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк.

«Вже неодноразово учні Лопатицького ліцею організовують благодійні заходи для збору коштів для Збройних Сил. Те, з яким завзяттям ви підходите до організації та знову і знову проявляєте ініціативу заради спільної перемоги – це дуже цінно. Дякую вам за вашу допомогу, ваш патріотизм та віру у світле майбутнє», – прокоментував Сергій Іванович.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту