Відбулось чергове засідання сесії міської ради

Сьогодні, 10 січня, відбулось засідання чергової XXVII сесії Олевської міської ради.

На початку роботи присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого Героя Майгуна Сергія.

Далі приступили до розгляду питань порядку денного.

Підтримали депутати рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Допомога надається 8 громадянам, загальна сума виділених коштів становить 80 000 грн.

Одноголосно затвердили план роботи Олевської міської ради на 2023 рік.

Своїм рішенням депутати надали згоду на підтвердження членства у Всеукраїнській асоціації громад, Асоціації малих міст України, Всеукраїнській асоціації ТГ, Асоціації міст України.

Також присутні затвердили звернення депутатів Олевської міської ради VІІІ скликання до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслана Стрільця з проханням забезпечити підтримку роботи комунальних лісогосподарських підприємств, а саме ДП «Олевський лісгосп АПК» та виключити з Проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності у лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України» положення, що безпосередньо стосуються комунальних лісогосподарських підприємств.

Під час сесії депутати обговорили та підтримали рішення про розширення повноважень старости Зубковицького старостинського округу Миколи Невойта до моменту призначення нового старости Кишинського округу. Дане рішення було прийнято у зв’язку із звільненням старости Кишинського старостинського округу Гергала Олександра.

Розглянули депутати та підтримали проєкт рішення про внесення змін у штатну чисельність Олевської міської ради. Згідно відповідного рішення змінюється кількість штатних одиниць в управлінні Центр надання адміністративних послуг, а саме додається дві штатні одиниці. Це зумовлено тим, що незабаром в Олевському ЦНАП будуть надаватись такі послуги як: оформлення та видача паспортів громадянам України у формі ID-картки та паспортів для виїзду за кордон.

Значну частину сесії становили земельні питання, за результатом розгляду яких були прийняті відповідні рішення.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту