Вільні земельні ділянки під вирощування овочів та фруктів

Минув майже рік після вторгнення росії на територію нашої країни, це стало складним випробуванням для всіх нас. Також на суб’єктів господарювання лягла тяжка ноша, оскільки в умовах воєнних дій  складно повноцінно працювати.

Зараз гостро стоїть питання в забезпечені країни продовольчими товарами, а саме овочами та фруктами. Їх можна вирощувати на землях Олевської територіальної громади, оскільки значна кількість територій України перебуває під окупацією, а деокуповані території заміновані.

Таким чином ми повинні підтримувати суб’єктів господарювання, щоб вони могли забезпечити країну необхідними овочами та фруктами, тому Олевська територіальна громада пропонує вільні земельні ділянки під вирощування овочів та фруктів відкритим способом, а також в теплицях.

За детальною інформацією всіх зацікавлених суб’єктів господарювання просимо звертатися за номером телефону: (097) 936-44-52.

Зверніть увагу,  є можливість агропідприємцям та фермерам отримати  грант на  розвиток власного садівництва, ягідництва та виноградарства. Грантова програма з компенсації створення садів дозволяє залучити до 400 тис. грн за гектар. Відповідна програма з компенсації створення теплиць передбачає:

  • для 0,4 – 0,6 гектара – 2  млн. гривень;
  • для 0,8 – 1,2 гектара – 3,5 млн. гривень;
  • для 1,6 – 2,4 гектара – 7 млн. гривень.

Основна умова для вас — створення нових робочих місць. Цими коштами можна оплатити будь-які витрати, які пов’ язані з вашим проєктом.

Подати заявку на отримання такого гранту можуть юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які провадять діяльність у сфері вирощування сільськогосподарських культур на землях.  Подати заявку на отримання гранту на створення саду або теплицю через портал «Дія».

Для цього слід зареєструватися або авторизуватися в кабінеті громадянина на порталі diia.gov.ua за допомогою електронного підпису та заповнити онлайн-заявку, а також прикріпити проект плану висадки насаджень. Після цього слід все підписати електронним підписом та відправити.

Посилання для реєстрації:

Грант на сад

Грант на теплицю

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту