Відбулось розширене засідання Президії Олевської Профспілки працівників освіти

25 січня за участі заступника міського голови Юрія Данюка відбулось розширене засідання Президії Олевської Профспілки працівників освіти.

На порядок денний було винесено ряд питань, що стосуються функціонування освіти. Зокрема, голова Профспілки Наталія Яценко доповіла про особливості діяльності Олевської Профспілки працівників освіти та її організаційних ланок в умовах воєнного стану.

Також було детально опрацьовано плани роботи та бюджету на 2023 рік. Після жвавих обговорень відповідні плани були затверджені.

Начальник Олевського відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко та начальниця Білокоровицького відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Остапчук доповіли про виконання умов Колективної угоди між Профспілкою освіти і своїми відділами.

Про основні проблеми і виклики освіти в Олевській громаді в поточному році, акцентуючись на її розвитку та  покращенні, розповів заступник міського голови Юрій Данюк.

«Звісно, є ряд проблемних питань, які потребують вирішення. Це і термосанація закладів, покращення матеріально-технічної бази, підключення до мережі Інтернет та інше. І з початку нашої роботи ми активно сприяли вирішенню цих питань. Але війна внесла свої корективи, ставлячи нас перед новими викликами та завданнями», – прокоментував Юрій Михайлович.

На завершення присутні обговорили необхідність відновлення процесу харчування дітей в школах, втім це питання потребує більш детального вивчення та опрацювання.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту