Інформація про результати конкурсу

ІНФОРМАЦІЯ
Олевської міської ради про результати конкурсу
з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів
для пільгового медичного обслуговування громадян, 
які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи,
мешканців Олевської міської територіальної громади,
який відбувся 25.01.2023 року.

Переможцем конкурсу з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Олевської міської територіальної громади (надалі – Конкурс), як єдиного претендента, визнано: аптечну установу – ТОВ «Нова Надія», юридична адреса: 13300, Площа Соборна, 2, м. Бердичів, Житомирська обл., код ЄДРПОУ 25307538, для забезпечення пільговими ліками  громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Олевської міської територіальної громади.

На Конкурс не було подано жодної конкурсної пропозиції від стоматологічних закладів для надання послуг безоплатного позачергового (першочергового) зубопротезування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканців Олевської міської територіальної громади.

Враховуючи результати Конкурсу, громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканці Олевської міської територіальної громади, для безоплатного або пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів, у разі амбулаторного лікування, можуть звернутись до аптечної установи ТОВ «Нова Надія», за адресою: вул. Княгині Ольги, 1, м. Олевськ, Коростенського району, Житомирської області, 11001.

Зазначаємо, що у зв’язку з тим, що на Конкурс не було подано жодної конкурсної пропозиції від стоматологічних закладів, то послуги безоплатного позачергового (першочергового) зубопротезування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, мешканцям Олевської міської територіальної громади, надаватися не будуть.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту