Конкурс грантів для кластерів малого та середнього підприємництва

Запрошуємо до участі у конкурсі проєктів на отримання грантів задля системної підтримки та розвитку підприємництва в Україні.

Цей конкурс проєктів є частиною програми міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП»*, одним із завдань якого є удосконалення інфраструктури розвитку МСП через надання підтримки кластерам України.

Мета конкурсу: підтримка зацікавлених кластерів в реалізації програм/проєктів/дій, спрямованих на підтримку розвитку та зміцнення кластерів, стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу, з особливим акцентом на просування експорту, стимулювання інновацій та діджиталізації, покращення державно-приватного діалогу, передачі технологій, а також залучення державних та іноземних інвестицій.

Максимальна сума гранту для кожного кластеру: 25 000 євро у гривневому еквіваленті.

Кінцевий термін подання заявок: 12:00, 27.01.2023 в електронному вигляді на адресу: mail@bdf.gov.ua

Детальні роз’яснення щодо грантового конкурсу та аплікаційна форма https://bit.ly/bdf-clusters.

Програма міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

Детальніше на сайті: https://eu4business.org.ua/

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту