Про присвоєння почесного звання “Мати-героїня” чотирьом жителькам громади та інші питання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 січня, міський голова Сергій Лисицький провів чергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 31 питання.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. Так, допомога надається 27 громадянам. Загальна сума виділених коштів складає  39 000 грн.

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жителькам с. Копище, с. Зубковичі, с. Перга та м. Олевськ, які народили та належним чином виховали п`ятеро дітей до 8-річного віку.

Члени виконкому розглянули та прийняли рішення, що стосувались соціальних питань. Зокрема були прийняті рішення: про влаштування дитини до обласного спеціалізованого будинку дитини, про надання дозволу на вчинення правочину від імені малолітніх дітей, про надання дитині, позбавленій батьківського піклування, статусу дитини-сироти та інші.

Ціла низка проєктів, розглянутих членами виконкому, була пов’язана з галуззю ЖКГ, інфраструктури та цивільного захисту. Серед головних: про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Олевської міської ради як такі, що потребують поліпшення житлових умов, про створення консультаційного пункту з питань цивільного захисту, про видачу ордера на житлове приміщення, про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на території Олевської ТГ на одну особу за I квартал 2023 р.

Розглядалось також питання про зрізання аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на зрізання 2 берези, 1 канадського клена в місті Олевськ. Зрізані аварійні дерева  будуть оприбутковуватися, як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради.

Присутні також надали дозвіл на встановлення 5-ти тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, площею 30 м.кв. кожна в с. Кишин.

Всі питання були детально розглянуті, обговорені та прийняті відповідні рішення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту