В міській раді відбулась нарада голів Олевської Профспілки працівників освіти

1 березня в актовому залі міської ради відбулась нарада голів Олевської Профспілки працівників освіти.

Участь у нараді також взяли: міський голова Сергій Лисицький, його заступник Юрій Данюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, голова профспілки Наталія Яценко.

Наталі Яценко прозвітувала за пророблену роботу за 2022 рік та розповіла про план роботи Профспілки  на наступний 2023 рік.

Головною темою для обговоренням стало питання про особливості діяльності Олевської профспілки працівників освіти та її організаційних ланок в умовах війни.

Під час наради також були розглянуті актуальні зміни законодавства у сфері освіти та їх правильне застосування для забезпечення прав учасників освітнього процесу,  проблемні питання освіти в умовах воєнного стану, а також питання, що стосуються бюджету освіти на 2023 рік.

На нараді також розглядались Внутрішні профспілкові проекти: «Здорова родина», «Разом заради Перемоги», «Пізнаємо Україну», «Освіта з прав людини. Дій зараз!», «Підтримка у складних ситуаціях», «Вітання» та інші.

Завершаючи нараду Сергій Лисицький подякував освітянам, які попри складну ситуацію в країні, продовжують працювати в нових умова, кожен на своєму місці. Також зазначив, що по завершенню навчального року будуть прожовуватись роботи по облаштуванню укриттів, щоб наші діти могли навчатись та перебувати в безпеці та в комфортних умовах. «Буде не просто, адже війна триває, але я переконаний, спільною працею, ми наближатимемо нашу перемогу», – наголосив голова громади.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту