Весна надії і Перемоги: в Олевському ЦДЮТ відбувся концерт

З початком весни все навколо починає оживати, сповнюватись новими силами та надіями. Саме така символічна назва концерту «Весна надії і Перемоги», який відбувся  5 березня в Олевському Центрі дитячої та юнацької творчості.

З новою програмою перед глядачами виступили вихованці Зразкового хореографічного колективу «Сузір’я», гуртків естрадного та вокального співу, гуртка моделювання одягу, театрального гуртка «Дозвілля». Діти в черговий раз продемонстрували свою майстерність, високий професіоналізм, вірність народним традиціям.

Глядачі, а їх був майже повен зал, дарували свої оплески як найменшим виконавцям, так і старшим вихованцям. І коли у фіналі на сцені з’явились наші славні воїни, зал аплодував стоячи.

Вся концертна програма була пронизана духом патріотизму, неймовірним бажанням і вірою в Перемогу.

На завершення перед глядачами виступив міський голова Сергій Іванович Лисицький. Він подякував батькам і педагогам за талановитих дітей, побажав всім міцного здоров’я і найшвидшої Перемоги.

Перед початком і по закінченню концерту присутні мали змогу ознайомитись з виставкою дитячих робіт «Весна надії і Перемоги», яку підготували вихованці: Зразкової студії образотворчого мистецтва, гуртка «Бісероплетіння», гуртка «Іграшка-сувенір», гуртка «Моделювання одягу» та новою експозицією «Жінка, натхнення, творчість».  Свої роботи на виставці продемонстрували заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту  Віра Ковальчук, голова Олевської організації Профспілки працівників освіти і науки України Наталія Яценко, керівник  Зразкової студії образотворчого мистецтва ЦДЮТ  Тетяна Басюк, методист ЦДЮТ Євгенія Гур’єва та керівник дошкільного закладу № 2 «Малятко» Наталія Дубченко.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту