Безбар’єрність: Для освітян України стартував курс «Практичні навички подолання стресу»

Для освітян України, у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я, стартував курс «Практичні навички подолання стресу».

Думаєте, про стрес ви вже знаєте ВСЕ? Повірте – те, що ви знаєте – далеееко не все!

Стрес, на жаль, став дуже звичним явищем для українців. Однак тривале перебування у такому стані має руйнівні наслідки для життя та здоров’я людини.

Природа, розвиток та наслідки стресу. Ментальні особливості, варіанти управління емоціями, корисні поради й навички – курс розповість, як справлятися з несприятливими обставинами та продовжувати нормально функціонувати навіть під час повномасштабної війни, у моменти загострення кризи, а також презентує практичні буденні поради про те, як підтримувати психічне здоров’я.

До того ж їхати нікуди не потрібно – все у зручному форматі вебінарів.

Щоденне виконання вправ та набуття ефективних навичок, про які ви дізнаєтесь з цього курсу, дозволить вам потурбуватися про себе та про тих, хто поруч раптом опиниться у стресовій ситуації.

Проєкт розроблений для широкої аудиторії, зокрема, для освітян і практичних (шкільних) психологів на основі ілюстрованого керівництва World Health Organization (WHO) «Важливі навички в період стресу» за підтримки Безбар’єрність.

Цикл вебінарів інтегрований як курс підвищення кваліфікації для освітян з нарахуванням 1 кредиту ЄКТС. Більше дізнатися, записатися і пройти навчання можна тут https://bit.ly/3F2lqXQ

Курс розроблено за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Погляди авторів, викладені у курсі, не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або уряду Сполучених Штатів Америки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту