Новий телевізор Smart TV для учнів 5-Б класу Олевського ліцею №2

5-Б клас Олевського ліцею №2 отримав чудовий подарунок для поліпшення освітнього процесу – новенький телевізор з функцією Smart TV.

Він буде допомагати вчителям проводити уроки з використанням сучасних технологій та забезпечувати доступ до різноманітних інформаційних джерел. Вчителі зможуть використовувати телевізор для демонстрації відеоуроків, презентацій, фільмів, новинних програм, телевізійних трансляцій та інших візуальних матеріалів, що робить навчальний процес більш ефективним та зрозумілим для учнів.

Також телевізор допоможе забезпечити доступ до Інтернету та електронних ресурсів, що розширить можливості вчителів та учнів для дослідження нових тем та поліпшення різних галузей знань.

Міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк поспілкувалися з дітками 5-Б класу та поцікавились як новий пристрій покращує інтерес до навчання та допомагає краще засвоювати знання. Дітки з цікавістю та радістю продемонстрували як вони весело, а головне – продуктивно навчаються.

Голова батьківського комітету Наталія Осипченко прокоментувала: «Учні, батьки та особисто я висловлюємо щиру подяку за виявлену небайдужість, підтримку, розуміння міському голові Сергію Лисицькому та його команді за допомогу у вирішення питання щодо пошуку спонсорів для придбання в кабінет телевізора Smart TV. Бажаємо Вам міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, процвітання нашої громади, миру та перемоги».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту