У Хмелівці на благодійних заходах під відкритим небом зібрали понад 9 тисяч гривень для ЗСУ

Продовжується благодійний марафон в населених пунктах Олевської громади. Нещодавно, 22 березня, в селі Хмелівка відбувся концерт та ярмарок під відкритим небом. Метою заходів було зібрати кошти для Збройних Сил України.

Село заполонили патріотичні пісні, які виконували місцеві виконавці та колективи у національному вбрані, зокрема, «Заспів» та Галина Мосейчук. Були й запрошені гості з Олевська: Олена Волощук та Наталія Романчук.

Майстерно і з любов’ю приготовані домашні страви пропонували охочим на ярмарку працівники, батьки та учні Хмелівської гімназії та вокальний колектив «Заспів». Були представлені на ярмарку й виставки вишиваних робіт Вікторії Стовбун та картин Дарини Сидорець.

Загалом вдалось зібрати трохи більше 9 тисяч гривень. Ці кошти завідувачка Хмелівським сільським клубом Вікторія Стовбун передала міському голові Сергію Лисицькому на потреби ЗСУ.

«Кожен такий внесок, ваша ініціатива та пророблена робота має свої плоди. Ці кошти ми долучаємо до зборів на автомобілі для військових, спорядження та інші необхідні речі. Нещодавно, в тому числі завдяки таким проведеним благодійним заходам, нам вдалось відновити автомобіль, що повернувся з фронту і знову відправиться на Бахмутський напрямок. Об’єднуючись та згуртовуючись, ми наближаємо Перемогу», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту