Встановлення дорожнього знаку в селі Юрове та інші питання виконавчого комітету

Сьогодні, 28 березня, міський голова Сергій Лисицький провів чергове засідання виконавчого комітету, де було розглянуто 29 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. Одноголосно було вирішено надати допомогу 18 місцевим жителям на лікування, ліквідацію наслідків пожежі, поховання. Загальна сума виділених коштів – 48 тисяч гривень.

Три рішення виконкому стосувались представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Три жительки сіл Сущани, Копище та Майдан-Копищенський відповідно, що народили  та належним чином виховали 5 дітей до 8-річного віку, представлені до присвоєння почесного звання «Мати-героїня», враховуючи їх особистий внесок у виховання дітей, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Також члени виконкому затвердили протоколи засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу з  визначення виконавця послуг по організації роздільного збирання та вивезення твердих побутових відходів від багатоквартирних житлових будинків та приватного сектору. Виконавцем послуг по вивезенню ТПВ визначено КП «Олевськ-Комунальник» Олевської міської ради.

Підтримали члени виконкому й рішення про встановлення дорожнього знаку «Рух транспортних засобів, маса яких перевищує 7 т. заборонено» по вулиці Зарічна в селі Юрове, в безпосередній близькості до автомобільного мосту через річку Юрівка.

Одноголосно погодили члени виконавчого комітету влаштування під тілом земляного полотна дороги ливневої каналізації для відводу поверхневих вод із земельної ділянки домоволодіння по вул. Олега Ольжича в місті Олевськ.

Серед інших розглядались також питання: про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти, затвердження змін до фінансового плану  на I квартал 2023 року КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради, надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень та ін.

По завершенню розгляду питань до присутніх звернувся директор Олевського управління Коростенської філії Житомирського обласного центру зайнятості Петро Бубенко. Він розповів про діяльність центру зайнятості, актуальні програми, виплати компенсацій та відповів на питання старост сіл громади.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту