В Олевську триває ямковий ремонт дорожнього покриття

Через великий потік транспорту та навантаження, дорожнє покриття зношується, тим самим утворюються ямки на дорогах. Зношування виражено спостерігається весною, як тільки зійшов сніг – одразу з’являються нові тріщини, нерівності та збільшуються ями.

Станом на сьогодні, поточний ремонт вже виконали на головних вулицях: Київська, Княгині Ольги, Олевської Республіки, Свято-Миколаївська. Наразі ремонт триває по вулиці Промислова.

Роботи виконують працівники КП «Олевськ-Комунальник», бригади благоустрою та ТДВ «Олевське шляхово-будівельне управління №42».

Асфальтний матеріал холодного типу – є інноваційним засобом для обслуговуючих операцій дорожнього полотна, який не має на даний момент аналогічних засобів.

Сучасна та передова технологія дрібного ремонту доріг, яку сьогодні впроваджують комунальники в Олевську, застосовується для швидкого закладення ям, тріщин і швів на асфальтовому покритті. За допомогою даної суміші роблять ремонт ділянок доріг, куди не рентабельно доставляти важку дорожню техніку.

Кошти на придбання холодного асфальту були виділені з міського бюджету.

Наразі проводиться ще один тендер на закупівлю більшої партії холодного асфальту. Тому роботи планують проводитись і надалі.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту