Міський голова Сергій Лисицький передав спорядження для військового Національної гвардії

Допомога військовим Олевської громади продовжується. І пересічні громадяни, і підприємці, і представники різних професій згуртовуються в одній меті – наближенні перемоги.

Військова форма, плитоноска, навушники шумозаглушувальні захисні, окуляри, рукавиці, наколінники, куртка та додаткова футболка, мультитул, дощовик – це все міський голова Сергій Лисицький передав добровольцю Національної гвардії України Ярославу Самсонюку. Загальна вартість закупленого спорядження – понад 18 тисяч гривень.

Цього разу плече підтримки підставили підприємці громади. Від приватного підприємства «Дента ЛІС», на чолі з його керівницею Світланою Лисицькою, було закуплено відповідний комплект спорядження та амуніції. Доставку товару та часткову фінансову підтримку здійснював приватний підприємець Ігор Паламарчук.

«Ми завжди намагаємось зробити максимум у підтримці наших військовослужбовців, адже кожна допомога є дієвим методом підтримки армії, покращення умов перебування військовослужбовців у зоні бойових дій. Я щиро дякую підприємцям за їх внесок у допомогу військовим. Разом до Перемоги», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Передача військовим спорядження є не тільки моральною підтримкою воїнів, але і реальною допомогою для їх захисту. Дружина бійця Інна Самсонюк прокоментувала: «Сьогодні емоції переповнюють мене. Так буває в житті, що, здається, виходу немає зовсім,  коли ти щось шукаєш, збираєш, робиш, але нічого не виходить з цього всього. Здається, що все, варіантів немає. Але не цього разу! Наша сім’я безмежно вдячна Олевській міській раді, Лисицькому Сергію Івановичу, Лисицькій Світлані Петрівні, Данюку Юрію Михайловичу, Паламарчуку Ігорю Васильовичу за безкоштовне надання таких потрібних моєму чоловікові речей! У мене не вистачає слів вдячності! Нехай Бог оберігає Ваші сім’ї, скорішої нам перемоги».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту