Заступник міського голови Юрій Данюк долучився до здачі крові

Заступник міського голови з гуманітарних питань Юрій Данюк разом з начальницею відділу культури та туризму Олевської міської ради Анною Вжесінською поповнили банк крові, яка сьогодні вкрай необхідна нашим захисникам.

Як повідомляє Житомирський обласний центр крові, наразі існує критична потреба крові. Для того, щоб регулярно виконувати замовлення Міністерства охорони здоров’я для Збройних Сил України та забезпечувати потреби усіх медичних закладів нашої області, Житомирський центр крові потребує щонайменше 50 донорів на день, разом з тим наразі ця цифра складає в середньому 10-15 донорів.

Заступник міського голови Юрій Данюк прокоментував: «Під час робочого візиту до Житомира ми не могли не приєднатися до здачі крові, знаючи про критичну потребу на даний момент. Кров потрібна щодня і без винятку у відділеннях інтенсивної терапії, хірургії та інших відділеннях лікарень. Але найтяжче зараз нашим військовим. Вони борються з загарбником за кожного з нас, часто  отримують поранення та потребують нашої з вами підтримки. Долучайтесь і ви до здачі крові».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту