Високі досягнення талановитої учнівської молоді Олевської громади

«Талановита молодь – наше майбутнє» – під таким гаслом пройшла зустріч керівництва громади та відділу освіти з вчителями і учнями навчальних закладів.

Міський голова Сергій Лисицький вручив подяки та грошові премії переможцям третього етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та переможцям конкурсів Малої академії наук України, а також їх науковим керівникам, вчителям, що готували учнів до перемоги.

Цьогоріч Олевська громада може пишатися кількістю переможців – було вручено подяки 16 дітям та 11 вчителям з різних предметів.

Учень 11 класу Олевського ліцею №3 Охрімчук Богдан отримав одразу три перемоги: у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, з фізики, а також у складі команди «Онуки Піфагора» в конкурсі командних математичних головоломок МАН України. Його наукові керівниці, що готували до олімпіад: Наталія Довбня (математика) та Олена Зерук (фізика).

Охрімчук Богдан, учень Олевського ліцею №3

Команду «Онуки Піфагора», що здобули перемогу у конкурсі командних математичних головоломок Малої академії наук України, готувала Світлана Глухова. До складу команди увійшли учні Олевського ліцею №3:

  1. Охрімчук Богдан (11 клас);
  2. Сай Роман (11 клас);
  3. Єременко Тетяна (11 клас);
  4. Дрогальчук Дарія (11 клас);
  5. Мусійчук Тетяна (11 клас);
  6. Ковальчук Кіра (8 клас);
  7. Горпинич Вероніка (8 клас);
  8. Лесів Данило (7 клас).

Команда “Онуки Піфагора”

Переможці ІІІ етапу інших Всеукраїнських учнівських олімпіад:

  • учень 9 класу Сущанської гімназії Лебедєв Ілля – технології (технічні види праці). Науковий керівник – Олександр Стафейчук;
  • учень 10 класу Олевського ліцею №1 Гилюк Микита – біологія. Наукова керівниця – Людмила Асанова;
  • учень 8 класу Лопатицького ліцею Степушенко Олексій – історія. Наукова керівниця – Світлана Ничипорчук;
  • учениця 9 класу Олевського ліцею №3 Мосійчук Анастасія – хімія. Наукова керівниця – Валентина Ліньова;
  • учень 10 класу Олевського ліцею №1 Пилипчук Євгеній – інформатика. Наукова керівниця – Ілона Іванова;
  • учениця 11 класу Олевського ліцею №2 Макарчук Анжеліка – трудове навчання (технології). Наукова керівниця – Тетяна Дубровець.

Також є два переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України:

  • учениця 10 класу Олевського ліцею №2 Хомутовська Віолета. Наукова керівниця – Олеся Малиновська;
  • учень 11 класу Олевського ліцею №1 Костик Іван. Наукова керівниця – Тамара Заруба.

Міський голова Сергій Лисицький поспілкувався з присутніми, подякував за старанну кропітку працю і учням, і вчителям, а також висловив сподівання, що такі талановиті діти в майбутньому залишаться в Україні для її розвитку та розбудови гідної суверенної держави.

«Приємно, що Ви помічаєте старання учнів, працю вчителів, зібравши нас в цьому залі та нагородивши відзнаками», – прокоментували вчителі та додали, що в подальшому продовжать працювати з дітьми для гідного представлення Олевщини на обласному та всеукраїнському рівнях в науковій сфері.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту