Дитяче містечко розваг, виставки та спортивні заходи в рамках благодійного марафону

В рамках благодійного марафону «Разом до перемоги», мета якого зібрати кошти для Збройних Сил України, працювало ще дві локації: дитяче містечко розваг та спортивна зона.

Для дітей були підготовлені різноманітні цікаві активності. Олевський Центр дитячої та юнацької творчості підготував для бажаючих бодіарт на лиці, майстер класи з бісероплетіння, розпису на тканині та малювання. Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» розповідала охочим дітям про мінну безпеку. А дитяча точка «Спільно» організувала дітлахам малюнок на асфальті.

Вздовж площі Соборна також можна було помилуватися картинами вихованців ЦДЮТ: Дробуш Анастасії, Ковальчук Анастасії, Колодяжної Каріни та Мельникової Вікторії.

Поблизу Свято-Миколаївської церкви знаходилась спортивна зона. Тут бажаючі могли зіграти в шахи і шашки або ж спробувати свою силу в армреслінгу.

Для діток також були батути та акція «Долоньки бажань», де маленькі українці писали свої найзаповітніші мрії і більшість з них, як один, мріють про скорішу перемогу та мир в нашій країні.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту