Свято останнього дзвоника в Олевському ліцеї №1

Промайнув ще один навчальний рік. Сьогодні, 2 червня, в Олевському ліцеї № 1 відбулося свято останнього дзвоника. Цей день викликає змішані почуття – радість і смуток одночасно, але це завжди надія на нові можливості і початок нового етапу у житті.

Із вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Лисицький: «Сьогодні ми відзначаємо завершення навчального року. Кожен з вас пройшов через випробовування, зростав і розвивався як особистість. Всі ви показали неймовірну силу характеру та демонстрували свої здібності та таланти. Завершення шкільної дороги відкриває перед вами безліч можливостей і викликів, але я впевнений, що ви впораєтесь зі всіма труднощами. Бажаю міцного здоров’я, наснаги та успіхів у подальшому навчанні. Нехай збуваються всі мрії, а кожен день приносить радість, натхнення і віру у скорішу Перемогу».

Також голова громади подяками міської ради за активну участь у житті ліцею та перемогу в обласник конкурсах нагородив випускників: Артура Іванченка, Івана Костика, Нікіту Козачка, Вероніку Козаченко, Каріну Колодяжну, Вікторію Павленко та Анастасію Дробуш.

Наостанок випускники подарували глядачам свій прощальний вальс із своїми батьками.

Швидко промайнув навчальний рік, залишивши позаду всі негаразди. Цей рік був тривожним, складним і дуже відповідальним, адже у воєнний період він ще вимагав дати учням не тільки хороші знання, але й захистити від небезпеки та зберегти найцінніше – життя та здоров’я. Але ми навіть попри війну всі гідно трималися: працювали, продовжували навчатися та волонтерили. Тож нехай знання, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть учням досягти омріяних вершин у майбутній діяльності.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту