Відзнаки Олевської міської ради для тренерів громади

Сьогодні, 19 липня, в Україні відзначається День тренера. З нагоди свята заступник міського голови Юрій Данюк та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький зустрілись з тренерами громади, щоб висловити вітання.

Всі відмічають, що Олевщина гідно представляє себе на обласних, всеукраїнських, а інколи й міжнародних змаганнях. Всі ці досягнення – щоденна кропітка праця наших тренерів, які, не покладаючи рук, продовжують невпинно виконувати свою роботу, щоразу покращуючи рівень фізичної підготовки своїх учнів.

За високий професіоналізм, активну життєву позицію, особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту громади та з нагоди Дня тренера України подяками Олевської міської ради нагороджуються: тренер вищої категорії з вільної боротьби Володимир Попков, тренери 2 категорії з вільної боротьби Юрій Ямчинський та Андрій Кострицький, тренер з вільної боротьби Кирил Дола, тренер з тхеквондо Ігор Попов, тренер зі змішаних єдиноборств Андрій Кондратюк, тренер з греко-римської боротьби Микола Закіров, тренер з футболу Олексій Шапорда, тренери з волейболу Тетяна Шумейко та Віктор Чернуха.

Щиро бажаємо всім тренерам гарних професійних результатів та наснаги на подальші звершення.

   

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту