Житомирська обласна краєзнавча премія імені Миколи Костриці

До уваги установ, спілок, навчальних закладів, громадських організацій! Управління культури та туризму Житомирської обласної військової адміністрації оголошує конкурс на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці (далі – премія).

Премія присуджується на конкурсній основі громадянам Житомирської області, зокрема, учням загальноосвітніх шкіл і студентам вищих навчальних закладів, за кращі науково-дослідницькі, науково-популяризаторські роботи з питань історії, культури та природи Житомирщини, а також музейним установам, працівникам музейних установ за особистий внесок у розвиток музейної справи.

Для участі у конкурсі можуть подаватися лише опубліковані роботи обсягом не менше 5 друкованих аркушів. До всіх поданих на розгляд конкурсної комісії робіт має додаватися одна рецензія (історика, краєзнавця з будь-якого регіону України).

Заявки приймаються з 08 листопада по 08 грудня 2023 року включно на електронну адресу управління ukt@ktdep.zht.gov.ua та в паперовому вигляді  за адресою: м. Житомир, вул. М. Бердичівська, 25, каб. 60

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту