Повернення майна комунальної власності з безоплатного користування ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» та інші питання сесії міської ради

Сьогодні, 21 листопада, відбулось позачергове засідання сесії Олевської міської ради. На порядок денний було винесено 5 питань.

Попередньо всі проєкти рішень були детально розглянуті та обговорені на розширеному засіданні постійних комісій міської ради.

Першим розглянули проєкт рішення про затвердження відшкодування різниці між розміром тарифу та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво Олевської міської ради на 2023 рік.

Після чого одразу перейшли до проєкту рішення про повернення майна комунальної власності з безоплатного користування ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж».

Всі рішення були прийняті одноголосно. В сесійній залі не було довгих дискусій, адже депутати мали можливість детально обговорити відповідне рішення на засіданні комісій та поспілкуватися з керівником підприємства.

Ряд прийнятих рішень орієнтовані, в першу чергу, на споживача комунальних послуг, разом з тим, на підтримку існуючого підприємства.

Наразі опрацьовується питання управління водопровідними мережами комунальним підприємством, щоб мати змогу оперативно реагувати на поточні проблеми.

Передачу комунального майна здійснюватимуть поступово, щоб дане рішення не вплинуло на опалювальний сезон.

Разом з тим, було затверджено структуру та граничну чисельність КП «Олевськ-Комунальник», враховуючи майбутнє розширення штату.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту