На новорічному благодійному ярмарку зібрали понад 66 тисяч гривень

В рамках гала-концерту IV обласного конкурсу-фестивалю «Різдвяна зірка» відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

Свої вироби на ярмарку представили Олевська міська рада, відділ освіти, молоді і спорту, Кам’янський будинок культури, Центр дитячої та юнацької творчості, дитяча бібліотека, Олевський професійний ліцей, Олевське управління Коростенської філії Житомирського ОЦЗ, ПРАТ «Олевський хлібозавод».

Всі бажаючі мали змогу поласувати домашньою випічкою, кавою, придбати сувеніри або речі домашнього вжитку виготовлені майстрами, а також насолодитися чудовими народними піснями у виконанні колективу з села Кам’янка.

У залі міського будинку культури також були представлені новорічні фото зони.

Зазначимо, що додатково для збору коштів на Збройні Сили України долучилися також працівники Олевського центру первинної медичної допомоги, Олевської центральної лікарні, 17 Державної пожежно-рятувальної частини, Олевської міської ради, Олевського лісгоспу АПК, освітяни громади. Також гості гала-концерту мали змогу долучитися до збору коштів на ЗСУ за допомоги спеціальної благодійної скриньки.

Загалом вдалось зібрати 65 865 гривень та 20 євро. Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів для наших захисників. Разом до Перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту